dimecres, 21 de novembre del 2012

PREZI

                                             PREZI 


El dia 25 d'octubre a GITIC ens van explicar com utilitzar el PREZI, un programa que et permet fer presentacions en moviment.

És un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un enllaç virtual basada en la informàtica en núvol. Es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació





Aquest programa s'utilitza com a plataforma de pont entre la informació lineal i la no lineal, i com una eina de presentació d'intercanvi d'idees, ja sigui de forma lliure o be estructurada. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans de presentació es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en marcs. Després, els usuaris designen la grandària relativa i la posició entre tots els objectes de la presentació i com es fa el desplaçament entre aquests objectes, així com la ampliació/allunyament. Per a les presentacions lineals, els usuaris poden construir una ruta de navegació prescrita.








A continuació us adjunto un cuadre que he trobar a la Viquipèdia que ens explica alguns beneficis i limitacions que té aquest programa i un vídeo per entendre millor com funciona:

BeneficisLimitacions
Servei gratuït i OnlineRequereix connexió a Internet (excepte per a la versió de pagament)
Facilitat d'utilitzacióIdioma (en Anglès)
Accés i Participació en líniaLes presentacions es fan públiques automàticament (excepte la modalitat de pagament i la versió per a estudiants i professors)
Superfície "infinita" de presentacióNo es pot imprimir (però es pot descarregar en mode flash)
Presentació dinàmica, interactiva, no lineal
Possibilitat d'inserir text, imatges, àudio, enllaços, vídeos
Creació personalitzada o ús de plantilles predissenyades

Gràcies a la descoberta d'aquest programa puc dir adéu al PowerPoint. Personalment, fins que no he conegut el Prezi, utilitzava per qualsevol presentació el PowePoint.
Ara gràcies a la descoberta del Prezi, puc afirmar que és millor treballar amb aquesta eina. Et permet poder treballar des d'allà on siguis, ja que per accedir a la teva presentació t'has de fer un compte, les presentacions que creas són més dinàmiques, atractives...
En definitiva, estic sorpresa i contenta d'haver conegut aquesta gran eina gràcies a les classes de GITIC, sé que apartir d'ara, m'acompanyarà en totes les meves pròximes presentacions. 

Fins aviat!!!

PD: Us deixo un enllaç amb un tutorial sobre com s'utilitza el Prezi:
http://www.youtube.com/watch?v=nDY5xENZFDo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada