dimecres, 21 de novembre del 2012

IDENTITAT I TERRITORI

 Identitat i territori
 DOS MONS DINS UNA MATEIXA CIUTAT

Ahir dia 20 de novembre vem començar amb les presentacions del treball d'identitat i territori.


La Marta Cortés i jo, vam decidir centrar-nos el la diversitat a l'aula. Per fer-ho vam triar dos barris de Barcelona, el barri del raval i el de gràcia. Aleshores de cada barri vam agafar dues escoles diferents i gràcies a la col·laboració d'aquestes vam poder passar unes enquestes als alumnes de 5è de primaria de les dues escoles i entrevistes als respectius tutors. Ha estat un treball molt interessant, per fer-lo hem utilitzat diferents programes que hem apres a GITIC, per exemple la presentació del treball l'hem fet amb el Cmaptools que et permet fer esquemes de manera molt ràpid:





També hem utilitzat el GoogleDrive per obtenir les respostes dels infants de manera gràfica:






















Gràcies a les enquestes fetes als infants i les entrevistes als mestres hem pogut concloure que la diversitat a l'aula depèn del barri on estigui situada l'escola, si l'escola és pública o privada i del nivell econòmic necessari per viure així com també hem pogut concloure i afirmar la gran diferència entre les dos escoles de barris diferents:







Les conclusions les hem fet amb el PREZI, un programa que he explicat a l'anterior publicació del bloc.
Ha estat un treball molt interessant de fer, tot i els nervis passats abans de l'exposició!!

Per fer aquesta exposició no només hem treballat aspectes de GITIC, ja que a l'hora de la presentació el que es tenia en compte és la nostre manera d'expresar-nos.

Alhora de fer l'exposició oral he tingut molt present tot el que vaig aprendre durant la lectura del llibre Com parlar bé en públic. Com ja he explicat a l'entrada que faig referència al llibre, aquest et dona un seguit de tècniques per poder fer i superar amb èxit qualsevol exposició oral i penso que en aquesta, les tenia molt presents i que tant a la Marta com a mi, ens a sortit molt bé!


Fins aviat!!!!!

1 comentari:

  1. Ester! Que interessant l'entrada del treball modular d'Identitat i territori, igual que la exposició que també ha resultat ser molt enriquidora.

    T'adjunto l'enllaç de la meva presentació del treball modular d'identitat i territori, per si també t'interessa mirar-lo! :)

    http://dossierdaprenentatgeannamartori.blogspot.com.es/2012/12/treballs-modulars.html

    Anna Martori

    ResponElimina