dimecres, 17 d’octubre del 2012

Qui ets tu???


Una sessió especial...


Dimarts 16 d'octubre a COED, vam fer una sessió molt diferent a les anteriors. Gràcies a la teoria treballada de la descripció, vem haver de descriure algun company de la classe, a través d'una fotografia feta per nosaltres i amb un lema, com a títol.

Penso que va ser una sessió molt productiva, tot i que al principi es notava que tots estavem una mica nerviosos. Mentre penjavem les fotografies pel voltant de tota la classe, tothom es passejava amb molta curiositat mirant d'un costat a l'altre. Jo personalment al principi estava una mica nerviosa, no sabia que pensava la gent de la foto que havia fet, de cop tindria a tota la classe mirant-me i escoltant-me...i això em costava de creure.




Per sort em va tocar al principi, és a dir, els nervis van desaparèixer ràpid i l'exposició em va sortir força bé!!

A continuació, us adjunto la fotografia i la descripció que vaig fer per escrit de l'Anna Martori.



Descripció a través d’una fotografia:

Amb aquesta fotografia vull descriure una noia que com bé diu el títol de foto, estima les seves passions. La principal, és la música. És per això que apareix un piano i un arc. Estudia piano i violoncel. És també, una noia constant en el temps, ella mateixa es reflecteix i s’identifica amb el metrònom.
No obstant, és també una noia amb vicis, però capaç de controlar-los i que gràcies a ells jo he descobert una persona molt interessant i amb la qual tinc moltes coses en comú.

Descripció per escrit:
L’Anna Sembla una noia prudent, discreta i reservada però en el fons, i quan la vas coneixent, veus en ella una persona intel·ligent, oberta, comunicativa i sincera.
Té 19 anys, és rossa i sempre porta els cabells recollits amb un monyo, un fet que fa que la identifiquis ràpidament. L’any passat va començar a estudiar Farmàcia a la Universitat de Barcelona, però després de pocs mesos estudiant això, va veure que el que a ella realment li agradava era treballar amb els nens/es petits. El fet que va fer que s’adonés que realment la seva vocació és fer de mestra, és gràcies a l’associació on fa de monitora (Maristes de Sants). Passava més estona pendent de com solucionar problemes que tenien els nens entre ells que no en com acabar algun treball dels seus estudis.
Actualment, està estudiant Educació Primària a la Universitat Ramon Llull, Blanquerna.

És una noia que estima les seves passions, la música és una d’elles. Estudia piano i violoncel al Taller de músics i per tant, gran part del seu temps lliure, l’inverteix en la música. Li agrada estar al dia de l’actualitat i a mesura que la vas coneixent, veus que pots parlar amb ella de molts temes diferents, una gran qualitat. És treballadora i et transmet confiança a l’hora de fer feina, tot i que li agrada i treballa millor, sota pressió.

Segur que si mai has parlat amb ella i només t’has quedat amb el que es veu a simple vista, deus pensar que és una noia, més aviat, seria i molt tancada però puc assegurar que si passes més d’una hora amb ella acabes descobrint que es una noia amb qui compartir molts temes de conversa diferent i de la qual pots aprendre moltes coses.


Finalment, entre tots vem anar dient les coses que haviem fet bé, i les que no estaven tan bé. Per tant, aquesta sessió ens va servir, d'una banda per conèixen's entre nosaltres molt millor i d'altre, per ser encara més conscients dels tics lingüístics, i mots crossa que utilizem constantment en les exposicions orals.

Sort i fins aviat!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada